Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Tarragona celebra aquest dissabte l’Any Nou xinès

Durant el matí, la plaça de Corsini acollirà una fira d’artesania xinesa, una exhibició de taekwondo, tallers d’escriptura i tastos gastronòmics

03 febrero 2023 16:09 | Actualizado a 03 febrero 2023 16:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Tarragona organitza aquest dissabte una festa de benvinguda a l’Any Nou xinès amb la col·laboració de la Taula Intercultural de Tarragona, el Centre d’Estudis Hispànics de la Universitat Rovira i Virgili, l’Associació d’Estudiants i Investigadors Xinesos i l’Associació Xinesa de la Província de Tarragona i l’Aula de Xinès a Tarragona.

Amb l’objectiu d’apropar les tradicions i la cultura xinesa, de 10 a 14.30 h, la plaça de Corsini acollirà diferents propostes gratuïtes que van des d’activitats d’artesania xinesa una exhibició de taekwondo, tallers d’escriptura, tastos gastronòmics i venda de productes típics de la cultura xinesa.

«És una fira cultural oberta a tots els públics que pretén visibilitzar les diferents associacions xineses i mostrar, a través de diferents activitats, la cultura xinesa», explica la regidora de Nova Ciutadania, Paula Varas. A l’acte de presentació també hi participarà el cònsol general de la Xina.

L’Any Nou xinès, també denominada Festa de la Primavera, és la festivitat tradicional més important del calendari xinès. A la cultura xinesa, l’any 2023 se celebra el 4721, l’any del conill d’aigua. Tarragona, conscient de la importància d’aquesta festivitat al calendari xinès, ha volgut sumar-se a la celebració com una eina més per apropar les diferents cultures que conviuen a la ciutat.

Comentarios
Multimedia Diari