Tarragona convoca per dilluns la Taula Estratègica del Turisme

Se celebrarà amb la participació de les associacions d’empresaris del sector hoteler i càmpings, sindicats, la Cambra de Comerç, el Port de Tarragona, així com la URV i Port Aventura, entre d’altres

24 abril 2020 11:29 | Actualizado a 24 abril 2020 11:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, presidirà dilluns a les 11h. la Taula Estratègica de Turisme. Aquesta reunió –que se celebrarà telemàticament- servirà per fixar noves mesures de suport i de reactivació de l’activitat econòmica, adients al sector turístic.

Durant la reunió -convocada pel Patronat Municipal de Turisme i a la que també assistirà la seva presidenta, Laura Castel- es farà una valoració de les mesures ja preses per l'Ajuntament i anàlisi de la situació actual i s’obrirà el torn de paraula perquè tots els participants a la reunió intervinguin i expressin el seu punt de vista i demandes del sector turístic.

A la reunió estan convocats l’Associació d'Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat, l’Associació Càmpings Costa Daurada i Terres de l'Ebre, l’Associació d'Hotels de Tarragona, l’Associació d’Apartaments Turístics i Hostels de Tarragona, la Cambra de Comerç de Tarragona, l’Autoritat Portuària, Port Aventura, la Universitat Rovira i Virgili, AENA i els sindicats, entre altres entitats.

Aquesta Taula Estratègica de Turisme s’emmarca dins de les reunions que l’alcalde Ricomà va avançar fa unes setmanes que faria amb els sectors econòmics de la ciutat per avaluar la crisis que provoca la pandèmia, així com les estratègies a fixar un cop es produeixi el desconfinament.

Comentarios
Multimedia Diari