Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Tarragona estrena dues rutes pels espais de la Setmana Santa

La proposta serà gratuïta amb reserva prèvia i s’oferirà del 23 al 29 de març

18 marzo 2024 14:26 | Actualizado a 19 marzo 2024 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona Turisme ofereix per primer cop dues rutes pels espais de la Setmana Santa. Així ho anuncià la presidenta del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (PMTT), Montse Adan: «Amb aquesta nova proposta posem en valor una de les Setmanes Santes més importants de Catalunya».

«La Setmana Santa tarragonina i els espais per on transcorre tenen un valor cultural, artístic, patrimonial i comunitari inqüestionable i hem volgut que les persones que ens visiten tinguin l’oportunitat de conèixer tots aquests valors de primera mà i des d’una perspectiva rigorosa i amena a parts iguals». «De la mà d’Argos Serveis Culturals, el Museu Bíblic Tarraconense i l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa oferim un producte que ens fa sentir molt orgullosos», afegia la consellera Montse Adan per valorar la proposta.

Les rutes, segons explicà Adan, són «realment exhaustives, amb una durada de 90 minuts, en quatre idiomes i amb un recorregut per alguns dels espais més emblemàtics de la Setmana Santa tarragonina, com el Museu Bíblic, l’església de Sant Llorenç o l’església de Sant Agustí, que de ben segur impressionaran els visitants».

La presidenta del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona també va voler destacar que el germen de la ruta són els vídeos, tours virtuals i codis QR que es troben a Espais Setmana Santa Tarragona i als mateixos espais: «Des de Tarragona Turisme volem reconèixer aquesta tasca i donar-li més notorietat, dotant-la de guies locals oficials que de manera presencial donaran a conèixer la joia que és la Setmana Santa de Tarragona».

«Donem continuïtat a l’aposta iniciada durant el pont de desembre per oferir activitat cultural al voltant del nostre patrimoni en dates clau per al turisme i al comerç i afegim un plus a la visita a la ciutat perquè el públic s’emporti la millor experiència possible», finalitzà Adan.

Dues opcions per triar

La ruta dels espais de la Setmana Santa ofereix dues modalitats de visita guiada, partint en els dos casos de l’oficina de turisme del carrer Major.

La primera ofereix una combinació de Museu Bíblic –on es farà una explicació genèrica del Museu i una visita a la sala de la Setmana Santa amb projecció d’un audiovisual, reproduccions dels passos i cartells de les edicions passades—; la plaça del Rei, on s’explicarà la processó de Divendres Sant, les dues esglésies i la congregació de la Sang; i l’església de Sant Agustí, amb una visita arquitectònica i d’alguns dels passos que s’hi troben a l’interior.

La segona opció és una combinació que comença recorrent el carrer de les Coques, l’arc de Sant Llorenç i la plaça de la Pagesia; continua a l’església de Sant Llorenç (gremi de Pagesos) on s’explica la mateixa església i els dos passos de l’arquitecte Josep Maria Jujol que alberga; la plaça del Rei, amb les mateixes activitats que en la primera opció; i finalment l’església de Sant Agustí, on també es farà l’explicació tant del recinte com d’alguns dels passos allí exposats.

Les dues opcions són gratuïtes amb reserva prèvia a https://www.tarragonaturisme.cat/ca/visiteu-patrimoni-setmana-santa-tarragona, on ja es poden consultar també totes les sessions i idiomes d’aquesta nova proposta turística.

Comentarios
Multimedia Diari