Tarragona inicia les obres de reforma de l'estadi d'atletisme pels Jocs de 2017

19 mayo 2017 18:27 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Tarragona ha iniciat les obres de reforma de l'estadi d'atletisme de Campclar, situat en el futur Anell Mediterrani dels Jocs, informa el consistori.

Aquest dimarts han començat les tasques de desmuntatge de les torres d'il·luminació i està previst que l'enderroc de l'edifici s'iniciï la setmana que ve.

Els treballs de desmuntatge manual d'elements metàl·lics interiors i exteriors de l'edifici de vestidors i el trasllat de l'equipament actual, situat a la pista d'atletisme inaugurada el 1985, ja es van iniciar la setmana passada.

Els treballs de reforma de la pista d'atletisme contemplen dues fases d'actuació: la primera, l'enderroc de les instal·lacions existent i la segona, la cimentació i construcció dels nous elements de l'estadi.

Està previst que la nova pista d'atletisme tingui una capacitat de 5.000 espectadors durant els Jocs, que quedarà reduïda a 2.000 una vegada finalitzada la cita esportiva del 2017 (del 30 de juny al 9 de juliol del 2017).

El projecte de reforma preveu fer de nou l'edifici de vestidors i magatzem, millorar la il·luminació de l'estadi i construir una pista coberta d'entrenament de 80 metres.

El termini d'obres previst és de 8 mesos i té un pressupost de 3,3 milions, finançats pel Consell Superior d'Esports (CSD), la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Tarragona. EFE

 

Comentarios
Multimedia Diari