Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Tarragona instal·la un parc infantil a la plaça de la Farinera

  En aquest espai hi havia una font. Els treballs duraran unes tres setmanes

  12 septiembre 2022 12:47 | Actualizado a 12 septiembre 2022 12:54
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Aquest matí s’han iniciat les obres a la Plaça Domènech Batet i Mestres, més coneguda com a Plaça de la Farinera, per tal de convertir l’espai que ocupava una font en un espai de joc per als infants. El termini d’execució previst és de 3 setmanes.

  Aquesta obra respon a la proposta guanyadora realitzada per la Sra. Ingrid, veïna del barri, en el marc del procés participatiu que es va dur a terme mitjançant els Pressupostos Participatius 2021-2022 promoguts de l’Ajuntament de Tarragona. “Estem en plena fase d’execució dels pressupostos participatius. Amb aquesta intervenció aconseguim la millora del barri a proposta del mateix barri i amb la participació dels veïns, que és el propòsit d’aquests pressupostos”, apunta la consellera de Districtes, Paula Varas. I afegeix: “Aquest Govern creu i molt en la participació ciutadana en els assumptes públics i en la millora dels municipis”.

  Les actuacions que es realitzaran són: l’obertura de pas en les seccions de l’actual font, l’anivellament i adequació del terra amb paviment de seguretat per l’ús lúdic dels infants i la instal·lació d’elements de joc.

  Comentarios
  Multimedia Diari