Tarragona mostra la solidaritat dels joves durant la pandèmia amb el vídeo 'Joves insensats'

Diversos cantants joves relaten experiències del confinament i s’hi exposen iniciatives de Falset, L’Espluga, Sarral, La Riera, Valls, la Bisbal o Bellmunt

07 julio 2021 18:15 | Actualizado a 07 julio 2021 18:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Diversos consells comarcals de Tarragona han elaborat un vídeo, "Joves insensats", en el qual es mostren experiències solidàries protagonitzades per joves durant la pandèmia, segons informa Joventut de la Generalitat.

Els serveis de joventut dels consells comarcals de l'Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès, coordinats per Joventut, han impulsat aquest projecte per contrarestar la imatge negativa del col·lectiu juvenil.

Amb un ritme marcat i melòdic a manera de fil conductor, els cantants Maria Jacobs, Tonet Blázquez, Gemma Polo i Pol Carranza narren diferents experiències personals barrejades amb imatges d'activitats solidàries.

Així, una jove va impulsar una consultoria de salut virtual a través de la xarxa social Instagram al Baix Penedès i a Les Piles els joves van escriure relats sobre el confinament que s'han publicat en un llibre.

L'Associació Juvenil Saüc de Sarral va repartir mascaretes, va fer la compra a la gent gran i va animar a escriure petits relats que després es llegien per la megafonia del poble, i a l'Espluga de Francolí es va crear un espai virtual lúdic i d'aprenentatge.

El vídeo també recull, entre d'altres, l'experiència d'un festival virtual de música fet des de casa, un altre de música des dels balcons i la creació d'un espai de debat de l'actualitat o assessorament per canviar de la vida urbana a la rural. 

Comentarios
Multimedia Diari