Tarragona vigilarà la sortida controlada dels nens

Durant aquest diumenge, la Guàrdia Urbana va informar a aquelles persones que sobrepassaven aquest passeig amb menors i fins i tot va avisar a una família que es banyava a la platja, activitat de moment prohibida

27 abril 2020 16:28 | Actualizado a 27 abril 2020 16:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El conseller de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Tarragona Manel Castaño, ha celebrat que “la responsabilitat van prevaldre durant el primer dia de sortida controlada dels infants”. 

“Després de tants dies a casa els nens i nenes havien de poder sortir acompanyats d’un adult que visqui amb ells, per poder passejar, fer exercici o saltar”, ha explicat.

Malgrat això, el conseller ha recordat que “caldrà estar atents per tal que es respectin sempre les normes i precaucions”, per això, recorda que està prohibit banyar-se a la platja, que sempre s’han de respectar les distàncies de seguretat durant les sortides, evitant qualsevol tipus d’aglomeració i que la sortida amb nens ha de ser amb un adult i no amb més d’un.

La Guàrdia Urbana va fer ahir diumenge una tasca de difusió dels criteris sota els quals es poden fer les sortides a la via pública amb nens, recordant que només pot sortir un adult acompanyant un màxim de tres nens (menors de 14 anys) en un passeig diari, d’un màxim d’una hora i a una distància no superior a un quilòmetre del domicili del menor, entre les 9h i les 21h.

Els agents  també van vigilar les platges, on es va donar el cas d'una família amb nens que s'estaven banyant, una activitat que ara està prohibida.

Protecció Civil

La conselleria de Protecció Civil amb la col·laboració del personal voluntari ha repartit aquest cap de setmana més de 4.000 mascaretes: dissabte, 2.000 als compradors de mercat central de Tarragona i rodalies i 1.400 mascaretes a compradors i veïns del mercat de Torreforta. Així mateix, diumenge va repartir 500 mascaretes als compradors de mercat de Bonavista i rodalies, així com 150 a través dels vehicles que feien megafonia.

Diumenge també es va emetre, per megafonia dels vehicles, que van recórrer diferents barris i platges de la ciutat, un missatge amb les pautes de la sortida al carrer dels infants.

Comentarios
Multimedia Diari