Tot a punt per entregar les Distincions Honorífiques 2019 de Constantí

Els reconeixements es donaran en el marc de la Festa Major d’Hivern el 18 de gener

06 enero 2020 22:40 | Actualizado a 09 enero 2020 11:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El pregó de la Festa Major d’Hivern, previst per al pròxim 18 de gener, serà l’acte d’entrega dels premis i distincions honorífiques de l’any 2019. Es tracta dels reconeixements que l’Ajuntament de Constantí ofereix per honorar aquelles persones o entitats en mèrit a la tasca realitzada o a la conducta seguida al llarg de la seva trajectòria, o que al llarg d’aquest últim any (Premis Tulcis), han contribuït a augmentar el bon nom del municipi.

Entre els premiats del 2019, es s’ha deciditi atorgar el Títol de Fill Adoptiu al sr. Marc Cardó Pujol, president de l’Associació d’Amics del Teatre Les Forques de Constantí i un dels grans impulsors de projectes teatrals i culturals del municipi com el Pessebre Vivent, la Passió i Dames i Vells; el Premi Centcelles al mèrit Cultural al sr. Joaquim Curull Cerón. El premi Premi Tulcis al mèrit Social ha estat per a la Asociación Mujeres Reset, nascuda a finals de juliol d’aquest any 2019, constituïda per un grup de voluntàries que ofereixen treball i ajut de manera totalment altruista, amb l’oferiment de productes de costura realitzats artesanalment per elles mateixes a diversos hospitals, principalment oncològics.

Enguan s’han concedit dos premis Tulcis al mèrit empresarial. Un d’ells ha estat per al sr. Àngel Alejandre Duch, que ha estat nomenat recentment Director General de l’empresa Technip Iberia, en la que es va incorporar a finals dels anys 90 i on ha anat passant per diferents departaments i responsabilitats. L’altre Premi Tulcis al mèrit empresarial ha estat pel. Sr. Josep M. Nicolau Roselló, pagès, amb tota una vida dedicada a l’agricultura.

Finalment, també s’han conceit dos premis Tulcis al mèrit Esportiu; un d’ells als equips infantil i Júnior del Club de Gimnàstica Estètica Constantí, que han protagonitzat una temporada brillant amb excel·lents resultats com la Medalla d’Or obtinguda per l’equip Júnior a la primera fase de la Copa d’Espanya. L’altre premi Tulcis al mèrit Esportiu d’aquest 2019 ha estat Aaron Alfonso, membre del Club d’Escacs Constantí, s’ha proclamat campió Absolut Territorial de Tarragona 2019.

Comentarios
Multimedia Diari