Txarango actuarà a les Decennals de Valls i posarà punt i final a la seva trajectòria

Aquesta primavera estrenaran nou disc. 

16 diciembre 2019 19:01 | Actualizado a 16 diciembre 2019 19:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El grup Txarango és el primer cap de cartell confirmat en les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls de 2021. La formació actuarà en el seu propi espai, ja que instal·larà una vela especial en un espai situat a l’accés de Valls en les proximitats del pont de Mas Miquel.

De fet, una de les últimes parades que farà de la gira serà a la capital de l'Alt Camp. I és que després de deu anys s'acomiadaran dels escenaris al febrer del 2021. Aquesta primavera estrenaran nou disc que es dirà "El gran circ".

Txarango actuarà divendres 29 i dissabte 30 de gener de 2021, amb dos concerts, dins la seva nova gira que desembarcarà només en quinze localitats dels Països Catalans. Per tant, la banda de Sant Joan de les Abadesses serà un dels noms destacats de les Decennals ja des del mateix inici de la celebració, en la jornada inaugural, que precisament serà el dia 29.

Les Festes Decennals abastaran des del divendres 29 de gener al diumenge 7 de febrer, i se celebren cada deu anys, els acabats en u. Estan organitzades per la Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls.

Comentarios
Multimedia Diari