Un investigador de la URV repeteix com un dels més influents del món

També consta l'investigador de l'Institut Català d'Investigació Química (ICIQ) i professor de la URV Antonio Echavarren, per l'impacte de la seva labor en l'àmbit de la química

19 mayo 2017 20:40 | Actualizado a 22 mayo 2017 07:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Josep Lluís Domingo, investigador de la Universitat Rovira i Virgili (URV), repeteix com un dels més influents del món en ciències agrícoles, segons el llistat Highly Cited Researchers 2015 publicat per Thomson Reuters, informa la universitat tarraconense.

El catedràtic de Toxicologia de la URV, Josep Lluís Domingo, torna a constar en el llistat dels investigadors més influents a escala global per segon any consecutiu.

També consta l'investigador de l'Institut Català d'Investigació Química (ICIQ) i professor de la URV Antonio Echavarren, per l'impacte de la seva labor en l'àmbit de la química.

El llistat dels que es poden considerar els científics més influents de cada camp d'estudi es confecciona tenint en compte els articles signats per cada investigador que s'han situat entre l'1 % d'articles més citats.

Es basa en les dades de la Essential Science Indicators (ESI) del web of Science, elaborada per Thomson Reuters i que és acceptada com a referència internacional sobre les revistes científiques indexades.

El llistat complet del 2015 inclou 3.126 investigadors de 21 camps científics, dels quals 52 treballen en centres d'investigació d'Espanya.

Aquest any, el catedràtic Josep Lluís Domingo és un dels 128 investigadors de l'àrea de Ciències Agrícoles que figuren aquest llistat, un camp en el qual hi ha cinc investigadors d'Espanya.

Josep Lluís Domingo (Tortosa, 1951) és autor de 550 publicacions que han rebut 12.159 citacions i el llistat de Thomson Reuters li atribueix un índex de 53.

És doctor en Toxicologia per la UB (1982) i professor de la URV des de l'any 1991, on exerceix la docència a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.

És fundador del Laboratori de Toxicologia i Salut Mediambiental de la URV i Professor Distingit de la URV (2006).

De la seva banda, Echavarren és un dels cinc investigadors en química d'Espanya ressenyats per aquest llistat, que inclou 430 científics d'arreu del món. EFE

 

 

Comentarios
Multimedia Diari