Valls aporta 22.000 euros per a diversos programes de Càritas

L'Ajuntament i l´organització han signat un conveniper tirar endavant actuacions dirigides als més necessitats

19 mayo 2017 21:40 | Actualizado a 22 mayo 2017 13:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

22.000 euros són els diners que l’Ajuntament de Valls destinarà a Càritas Arxiprestal de Valls i l’Alt Camp per tal que l’organització pugui donar continuïtat a diversos projectes. La signatura de l’acord es va realitzar ahir de la mà del regidor de Benestar Social, Jordi Cartanyà; i el president de Càritas Arxiprestal de Valls i l’Alt Camp, Joan París.

Aquesta quantitat econòmica servirà per donar cobertura a un total de quatre programes. D’una banda, el conveni inclou l’Hort de Vilaniu, un projecte que treballa per a la inclusió social amb persones que es troben en risc d’exclusió. De l’altra, els diners seran destinats a ajuda alimentària, a més a més de ser invertits en pisos tutelats per a aquella gent amb problemes en l’habitatge. Finalment, el conveni també preveu una línia d’ajudes que servirà per cobrir el cost d’escolarització en els estudis postobligatoris de batxillerat i cicles formatius. Segons Cartanyà, l’objectiu és que tothom tingui accés als estudis. Per optar a l’ajut, però, serà necessari haver aprovat totes les assignatures.

Pel que fa al programa ‘Llet i farinetes’, el regidor va explicar que el pressupost va a banda dels 22.000 euros que preveu el conveni. «No hi ha restriccions pressupostàries en aquest cas», va afirmar el regidor.

Joan París, per la seva banda, va destacar que des de Càritas «se celebra la bona entesa amb Serveis Socials».

Comentarios
Multimedia Diari