Èxit de la campanya dels comerciants i professionals del Morell

L’entitat lliura, a un sol guanyador, un premi de 600 euros repartits en 30 vals de 20 euros per gastar als establiments associats

06 enero 2020 22:40 | Actualizado a 07 enero 2020 10:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Marga Gil Beza ha estat la persona guanyadora de la campanya Volem que et toqui a tu!, que l’Associació de Comerciants i Professionals del Morell va dur a terme des del mes de novembre, i coincidint amb les festes de Nadal, amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Morell.

L’afortunada va obtenir la butlleta quan va anar a demanar un pressupost a Comercial Morell, i no tenia cap més participació. I justament la seva ha estat la coincident amb les quatre últimes xifres, 6590, del Sorteig de Nadal de la Loteria Nacional del 22 de desembre.

El lliurament del premi a la guanyadora s’ha dut a terme recentment, amb un guardó de 600 euros repartits en 30 vals de 20 euros que s’han de gastar en els establiments associats abans del 31 de març. L’entrega l’ha fet el president de l’entitat morellenca, Pep Guillemat, acompanyat de l’alcalde del Morell, Eloi Calbet, i la regidora de Promoció Econòmica, Mònica Casas.

Guillemat és de la opinió que aquesta iniciativa servirà per «promocionar el comerç local i donar a conèixer tot allò que es pot adquirir al nostre municipi a aquelles persones que compren, per desconeixement, a fora» i manifesta que la campanya «ha estat un èxit i ha complert amb l’objectiu de donar a conèixer el comerç local». Així mateix, avança que ja pensen en alguna nova iniciativa per seguir promocionant els comerços i professionals morellencs.

Comentarios
Multimedia Diari