Contenido Patrocinado

Yzaguirre commemora amb una ampolla especial els 700 anys de festes de Santa Tecla

Santa Tecla. Per setè any consecutiu, Vermouth Yzaguirre presenta una etiqueta especial per les festes de la ciutat

14 septiembre 2021 09:56 | Actualizado a 16 septiembre 2021 11:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Vermouth Yzaguirre ha dissenyat una ampolla d’edició limitada per commemorar la festa major de Tarragona, que es celebra del 15 al 24 de setembre. Aquesta edició especial de les festes de Santa Tecla 2021 comptarà amb 2.500 unitats de la varietat Vermouth Yzaguirre clàssic negre amb un disseny exclusiu.

La participació en les festes de Santa Tecla amb l’ampolla d’edició limitada és ja tota una tradició per part del celler, que realitza aquesta iniciativa per setè any consecutiu.

La imatge gràfica d’aquesta edició segueix l’estètica del cartell de les festes dissenyat per la dissenyadora gràfica Itziar Solla Garmendia i per l’il·lustrador i dissenyador gràfic Pau Santanach Carreras. Aquest és un homenatge al 30è aniversari de la creació del Retaule de Santa Tecla i al ball que anualment es realitza a la Catedral de Tarragona.

L’edició del 2021 commemora, a més, els 700 anys de l’arribada de la relíquia del Braç de Santa Tecla a la ciutat, una efemèride que es continuarà celebrant durant els propers mesos. L’ampolla es pot trobar ja als establiments de la ciutat perquè tant els tarragonins i els visitants que volen gaudir de les festes puguin gaudir de la beguda exclusiva.

La marca recomana servir el Vermouth Yzaguirre clàssic negre edició Santa Tecla 2021 ben fred acompanyat de dues olives farcides d’anxova, glaçons i una rodanxa de taronja. Per maridar la beguda, Vermouth Yzaguirre proposa un plat típic com és l’espineta amb caragolins, imprescindible pels esmorzars i dinars de la Festa Major de Santa Tecla.

Innovació i qualitat

Des de la seva fundació, el 1884, Bodegas Yzaguirre ha elaborat els seus vermuts, sangries i vins seguint els mètodes tradicionals i les fòrmules més exclusives, que són el secret de la seva aroma i sabor tan autèntics.

Al mateix temps, la marca també ha anat innovant i actualitzant tots aquells processos que ens parlen de l’alta qualitat dels seus productes. Aquesta aposta per la qualitat li ha permès l’actual expansió comercial a tot el mercat espanyol i en altres 45 països d’Europa, així com Àsia, Amèrica i també a l’Àfrica.

Comentarios
Multimedia Diari