Más de Camp

Detinguts els autors d'un robatori a Bellvei

Els lladres accedien a cases unifamiliars

Diari de Tarragona

Whatsapp
Los mossos realizaron la investigación.

Los mossos realizaron la investigación.

Els Mossos d’Esquadra van detenir edos homes i una dona, d’entre 25 i 33 anys i veïns de Salou com a presumptes autors de tres robatoris i un delicte de falsificació documental. Dels tres robatoris, un se li atribueix a la dona i els altres dos als dos homes.

La investigació va iniciar-se el 25 de febrer quan els mossos van tenir coneixement que s’havien produït dos robatoris a domicilis en un espai de temps molt curt, poc més d’una hora, a Bellvei i Cervelló.

En els dos robatoris els lladres van utilitzar el mateix modus operandi: van escalar les cases unifamiliars on van forçar amb un tornavís els accessos secundaris i van sostreure diverses joies i diners. 

Vigilància
El grup es repartia les tasques de vigilància, selecció d’objectius i l’autoria dels delictes. Tot apuntava, per les característiques dels fets, es tractaria de professionals que sempre utilitzaven guants per dificultar la seva identificació.

El 24 de març, durant la fase d’investigació, es va localitzar a Salou el vehicle amb el qual havien fugit el lladres després de cometre els robatoris. Gestions posteriors van permetre localitzar el pis on residien els investigats.

Una entrada
Finalment, el passat divendres es va realitzar una entrada i es va detenir els dos autors dels robatoris. També es va detenir una dona relacionada amb els detinguts que estava investigada per un robatori amb força comès el 4 de març en un pis de Reus.

Durant l’escorcoll es van recuperar part de les joies sostretes per la detinguda, roba que els lladres haurien utilitzat en els robatoris i, en el pàrquing, el vehicle utilitzat en els dos fets. Al seu interior hi havia diverses eines susceptibles per cometre il·lícits penals.

Documentació

En el moment d’identificar-se, els tres arrestats van facilitar documentació italiana falsificada. Així els agents també els van atribuir un delicte de falsificació documental.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.
 

Els dos homes van a passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.
 

Temas

Comentarios

Lea También