Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Retiren la brossa de cinc plantacions de marihuana a Vilanova de Prades

    A la jornada han participat uns 60 voluntaris

    08 mayo 2022 18:39 | Actualizado a 08 mayo 2022 18:39
    Se lee en minutos
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    A Vilanova de Prades, els 60 voluntaris que han participat avui diumenge en la jornada per netejar els residus deixats en plantacions de marihuana es van trobar amb la sorpresa que, si bé anaven a netejar-ne tres, se’n van trobar cinc. I és que a la zona del barranc dels Segalassos n’hi havia tres –les altres dues estaven a prop de la bassa municipal–.

    Fins i tot, els responsables de la droga havien fet al llarg del torrent petits embassaments amb troncs, pals, terra, pedra i plàstics per abastir d’aigua les plantes, comenta l’alcalde, Artur Miró, «i tot això ho hem desfet». Han recollit tot un contenidor ple de deixalles, principalment mànegues del rec, molts plàstics del menjar, bombones de butà i al menys tres bidons de 200 litres. Miró creu que les despeses que ocasiona el desmantellament d’aquestes plantacions les haurien de pagar els detinguts en el moment de ser condemnats. Els delinqüents feien basses al barranc per tenir aigua per regar.

    Després de la feina, els participants van dinar carn a la brasa -llonganissa i cansalada-, patata i carxofa al caliu i amanida verda. Tot regat amb vi, cervera, aigua, etc.

    Comentarios
    Multimedia Diari