Más de Camp

Una casa de Blancafort s'ensorra completament sense causar ferits

Estava deshabitada i anteriorment havia servit per les oficines de la Cooperativa Agrícola i com a Llar de Jubilats

Àngel Juanpere

Whatsapp
Imatge de l'interior de la casa ensorrada. Foto: Mariona Poblador

Imatge de l'interior de la casa ensorrada. Foto: Mariona Poblador

Fort ensurt a darreres hores de la tarda d'ahir dissabte al centre del nucli urbà de Blancafort. Una casa de planta baixa i dos pisos superiors es va desplomar completament, sense causar ferits. Els bombers han hagut d'apuntalar un dels dos immobles del costat.

Els fets van passar a les 18.12 hores en el número 9 del carrer Major. Es tracta d'una casa deshabitada que en el seu dia havia servit com a oficines per a la Cooperativa Agrícola i com a Llar de Jubilats.

Imatge de la façana de la casa ensorrada. Foto: Mariona Poblador

Segons han informat avui els bombers, va caure la teulada i va arrossegar els dos sostres inferiors, fins a la planta baixa. La façana no va quedar afectada.

Fins a onze dotacions de bombers van acudir al lloc, principalment per realitzar tasques d'apuntalament. Entre les unitats que van acudir estan GROS (Grup Operatiu de Suport) i GREC (Grup d'Estructures Col·lapsades).

El primer que van fer va ser assegurar la zona per treballar amb seguretat i després estabilitzar el número 7 del carrer Major.

La casa apuntalada del número 7 del carrer Major.

Quan els bombers van revisar el número 7 del carrer Major -que també està deshabitat-, composat de planta baixa i tres pisos superiors, van detectar que un dels pilars tenia una fissura important. Davant d'això es va haver de fer tasques d'apuntalament.

També es va revisar l'immoble que està al número 11, però aquest no ha patit danys. Tampoc les cases que estan al davant i que sí estan habitades.

Al lloc van acudir tant l'arquitecte municipal com l'alcalde, Enric París.

Els bombers s'han retirat del lloc cap a les tres de la matinada. Aquest matí ha tornat al lloc una dotació de Montblanc.

Temas

Comentarios

Lea También