Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Aprovat el projecte del nou Logis de Montblanc

És un nou espai industrial amb una inversió de 26,6 milions i que pretén atreure empreses. Bon Preu-Esclat tindrà una nau logística

| Actualizado a 01 agosto 2022 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de Montblanc va aprovar el projecte d’urbanització del Logis Intermodal, un nou espai industrial de 96 hectàrees on s’emplaçarà, en primer lloc, el centre logístic de Bon Preu – Esclat.

És una inversió de 26.412.058 euros i les obres s’iniciaran durant el decurs del darrer trimestre d’aquest any.

El projecte ha estat elaborat a instàncies de Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques (CIMALSA) òrgan depenent de la Generalitat, que també assumirà les despeses d’urbanització.

L’alcalde, Josep Andreu, destacava que «es tracta de la major inversió econòmica registrada, fins ara a la vila».

El projecte preveu la urbanització amb tots els serveis com vials, parcel·les, equipaments i àrees verdes, l’enllumenat públic, la xarxa de sanejament de drenatge i pluvial d’abastament d’aigual, entre altres.

Una vegada aprovat definitivament el projecte, està previst l’inici de les obres el darrer trimestre d’aquest any i que s’allarguin fins al setembre de l’any vinent.

Una vegada finalitzats, Logis Montblanc disposarà de 89 hectàrees de sòl industrial projectat per destinar 346.000 metres quadrats per a la instal·lació d’empreses logístiques i industrials i prop de 470.000 m2 en els quals seran permeses les activitats terciàries.

Per les seves característiques, el planejament permet la urbanització de parcel·les de més de 100.000 m2 arribant als estàndards que actualment requereix la logística i la indústria. Bon Preu – Esclat ha adquirit 20 hectàrees de terreny. Però també s’hi poden instal·lar serveis tecnològics, abastiment i venda al major, serveis al transport, indústries d’obtenció, transformació i transport, oficines i centres empresarials, estacions de subministrament de carburants, rentat de vehicles i tallers per a ús propi i garatge i aparcament.

Comentarios
Multimedia Diari