Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

L’alcaldessa de Valls: «No tinc notícia de cap vial per unir l’A-27 a Masmolets amb l’AP-2 al Pla»

Dolors Farré es mostra molt molesta perquè es va assabentar de la proposta pel ‘Diari’ ja que ningú li ha comentat res al respecte

30 septiembre 2023 18:47 | Actualizado a 30 septiembre 2023 19:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, es mostrava avui molt molesta arrel del contingut de la informació publicada pel Diari respecte al plantejament d’un nou vial per a mercaderies perilloses que des de l’A-27 sortiria per Masmolets, continuaria per la part oest del polígon industrial de Valls fins arribar a l’autopista AP-2 al Pla de Santa Maria.

Seria una alternativa perquè els camions amb mercaderies perilloses no circulessin pel Coll de Lilla –no ho podran fer pel futur túnel de Lilla–.

Farré apuntava al Diari que era «la primera notícia» i que mai ningú li havia parlat ni comentat d’aquest vial, que trinxaria bona part del terme municipal de Valls. «S’està parlant de territori i no se l’ha tingut en compte a l’hora de prendre les decisions». Per això demana ¡«informació». «El ministeri i la Subdelegació del Govern ens haurien d’haver informat», recalca, a la vegada que diu que «no puc saber si la proposta és bona o dolenta, perquè no la sé».

Dilluns trucarà al subdelegat del Govern en funcionar per demanar una reunió al respecte. En llegir la notícia del Diari, va publicar un tuit on es queixava de «reunions secretes» i també que s’hagués assabentat del tema per la premsa, criticant la Subdelegació del Govern i el Ministerio de Fomento, tot i que la proposta va ser presentada a aquestes institucions públiques per diverses entitats econòmiques i de transport de mercaderies.

Comentarios
Multimedia Diari