Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

L’Arboç es mou recupera la participació d’abans de la pandèmia

El taller de defensa personal per a dones es repetirà a la tardor

10 agosto 2022 10:11 | Actualizado a 10 agosto 2022 10:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Unes 200 persones han participat en laa vuitena edició del programa esportiu L’Arboç es mou que ofereix activitats esportives programades per l’Ajuntament durant el mes de juliol.

Destaquen en participació les caminades diürnes i nocturna i el taller de nutrició, a càrrec de la Laura Julià Sevé, nutricionista de la localitat. , que han tingut molta participació enguany. La conferència Endreça la teva salut, impartida per membres del CAP també va tebnir molt seguiment.

Ha estat una edició de consolidació de les activitats proposades amb una molt bona acceptació, com el ioga que ha anat a càrrec per segon any consecutiu de l’arbocenca Irina Rovira Farré o el taller de teles i acrobàcies a càrrec de la Paula Vidal Navarro.

Miguel Ángel del Río, Regidor d’Esports, Joventut i Lleure, destaca que ha estat un any de tornada a la normalitat amb xifres de participació molt bones, properes a la dels anys d’abans de la pandèmia. Ha anunciat també que després de la gran acceptació del taller de defensa personal per a dones, aquesta tardor es tornarà a realitzar.

L’Arboç es Mou és un programa ideat, organitzat i finançat per l’Ajuntament.

Comentarios
Multimedia Diari