Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

L’Espluga crea una web per promocionar els seus atractius turístics

És una plataforma intuïtiva amb grafismes i fotografies de llocs com les Coves de l’Espluga i la Fassina Balanyà

| Actualizado a 02 febrero 2023 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí va presentar ahir la nova pàgina web de Turisme de l’Espluga per promocionar les activitats turístiques del municipi. Al web s’inclouen les pàgines d’equipaments municipals com les Coves de l’Espluga i la Fassina Balanyà.

Amb les noves pàgines web, l’Ajuntament aposta per la importància de la relació amb l’usuari, amb una navegació web «més ordenada, clara, simplificada i intuïtiva per accedir a la informació de referència per a les persones que ens visitin», segons va destacar la regidora de Turisme i Comunicació, Laura Poblet.

Aspecte renovat

La pàgina web de Turisme s’organitza ara a partir de sis apartats: Descobreix, Planifica, Escoles, Reserves, Agenda i Contacte. A la portada, la imatge de capçalera permet visionar imatges del municipi i també veure els museus i espais visitables de l’Espluga de Francolí, així com l’agenda d’activitats.

Entre els museu i espais visitables també destaquen el Museu de la Vida Rural, la Ruta Templera i Hospitalera, el Museu del Vi i l’espai de Les Masies i les Brigades Internacionals.

També hi ha un apartat per conèixer activitats relacionades amb la natura, l’enoturisme i la gastronomia amb rutes i fires que es poden dur a terme al municipi.

Per a facilitar la planificació de les estades s’han millorat els apartats per a que l’usuari pugui trobar la informació necessària. L’apartat ‘Escoles’ s’ha actualitzat perquè els centres puguin accedir i reservar les activitats educatives.

Renovació de les webs existents

La nova web de les Coves de l’Espluga destaca la troballa de gravats paleolítics a les Gatoneres de Can Palletes, amb un gran interès científic i patrimonial. Així mateix, ja que la Cova de la Font Major se situa en primera línia de la recerca, totes les actuacions que s’estan fent o es faran s’explicaran en un blog de “Recerca”.

El renovat web de la Fassina Balanyà estrena una nova estructura que respon a les tendències actuals de disseny, usabilitat i programació. Així, permet millorar els serveis i prestacions tant a l’espai físic de la Fassina com en la visita en línia.

Els webs, que estan adaptats per a mòbils i tauletes, han estat dissenyats per l’empresa Antaviana. Tota la informació es pot trobar en català, castellà, anglès i francès. La renovació de les diverses webs és una acció impulsada per la regidoria de Turisme i Comunicació de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí.

Comentarios
Multimedia Diari