Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La Fàbrica de les Il·lusions, allà on els somnis es fan realitat a Valls

La cinquena edició d’aquest espai arriba amb les entrades pràcticament exhaurides. 1.200 infants hi passaran amb les seves famílies per entregar les seves cartes fins al 4 de gener

03 enero 2024 10:48 | Actualizado a 03 enero 2024 18:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Fàbrica de les Il·lusions ha obert les portes per cinquè any consecutiu a la sala de la Cooperativa Agrícola de Valls. Els infants d’entre tres i onze anys podran visitar-la fins al 4 de gener, just abans que arribin ses majestats els Reis d’Orient.

La novetat principal d’enguany és la rebuda a l’inici del recorregut per part de la Carbonera, un personatge que els explica com totes les persones reben una mica de carbó el dia 5 de gener, independentment de si s’han portat bé o malament.

Ahir es va realitzar el primer dia d’obertura, on després de travessar la mina de carbó, els visitants de la fàbrica van poder veure com es recullen les cartes i es preparen les joguines amb el personatge de l’Estel i un grup de secretaris i secretàries dels Reis d’Orient.

Els infants van poder crear les seves cartes amb diferents materials i els ajudants de ses majestats les van classificar a l’Oficina Central de correus per transformar les il·lusions en regals. L’espai també compta amb ‘El Racó dels Desitjos’, on els visitants van escriure petits missatges, alguns de més personals i d’altres que són compartits per molta gent.

Un espectacle molt esperat

De fet, la iniciativa, promoguda des del Centre Cívic de Valls, té per objectiu que els nens i les nenes puguin interactuar amb els secretaris i secretàries, i aconseguir fer realitat els seus desitjos.

En aquest sentit, la regidora d’Acció Cívica i Joventut de l’Ajuntament de Valls, Natàlia Moncunill, va assegurar que l’activitat continua sent un dels actes principals d’aquestes dates que reuneix milers de nens i nenes de la ciutat. «Passaran uns 1.200 infants amb les seves famílies per viure en primera persona el que és preparar les cartes i els regals».

Moncunill va destacar que la xifra és similar a la d’altres edicions i que «es potencien els grups reduïts perquè d’aquesta manera, els infants tenen un secretari real per a ells sols i els poden explicar quins regals volen».

Enguany, la Fàbrica de les Il·lusions compta amb la col·laboració de la Societat Agrícola de Valls, el Consorci per la Normalització Lingüística i els comerços Bonifàs, Lluïsa Vives Joguets i Gasco Joguines. Ja s’han venut gairebé totes les entrades, que estan disponibles a través de la pàgina web de l’Ajuntament a un preu de dos euros.

Comentarios
Multimedia Diari