Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Millora a la xarxa de l’enllumenat dels Manantials

Els treballs consistiran en posar protecció per evitar les sobretensions, renovar el cablejat i actualitzar la potència contractada del subministrament

02 mayo 2022 12:12 | Actualizado a 02 mayo 2022 12:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cada vegada que plou salta l’interruptor general automàtic de l’enllumenat públic de la urbanització els Manantials, situada a mig camí entre els nuclis de Santes Creus i Aiguamúrcia, i que té uns 60 veïns. Ara, l’Ajuntament d’aquest municipi de l’Alt Camp ha decidit posar fi a aquesta situació.

La urbanització els Manantials (també conegut com la Plana del Molí) es troba a l’antiga Plana del Molí dels Monjos, entre els dos molins del monestir el Molí de Dalt i el Molí de Baix. Es va començar a construir a finals dels anys 60 del segle XX i es va poblar principalment per gent de Santes Creus. Està al costat de la carretera local TV-2006. El seu nom es deu al fet que l’aigua que l’abasteix és aigua de font o deu. Està recepcionada per l’Ajuntament.

Cada vegada que plou la urbanització es queda amb els carrers a les fosques

L’obra consisteix en l’arranjament del cablejat i la legalització del quadre elèctric de l’enllumenat públic, propietat de l’Ajuntament. Un dels objectius és també complir amb les normatives vigents i garantir el correcte funcionament de les instal·lacions que actualment presenten molts problemes.

Els treballs encara no han sortit a licitació, un pas administratiu que es preveu que es faci a l’estiu. Les actuacions a realitzar passen per la instal·lació de protecció contra sobretensions i remodelació del quadre, la renovació del cablejat de la xarxa de l’enllumenat públic i l’actualització de la potència contractada del subministrament per ajustar les proteccions generals. Això afectarà totes les línies de la urbanització.

El pressupost inicial de l’obra és de 64.796,69 euros, dels quals la Diputació, a través del Pla d’Acció Municipal (PAM) 2021, n’aportarà el 95% (61.556,85 euros). La resta ho paga l’Ajuntament.

Comentarios
Multimedia Diari