Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Surt a licitació la reforma de la plaça de l’Església

El projecte, que també inclou un tram del carrer de la Font, es portarà a terme abans que s’enceti l’Any del Rector de Vallfogona

26 septiembre 2022 14:00 | Actualizado a 27 septiembre 2022 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Vallfogona de Riucorb ha tret a licitació el projecte de les obres de renovació de la pavimentació existent a la plaça de l’Església i un tram del carrer de la Font. Actualment, aquesta àrea presenta un paviment en un estat de deteriorament avançat, motivat per l’ús al que han estat exposats durant la seva vida útil i a les condicions climàtiques de la seva àrea geogràfica. A més, cal recordar que el 2023 es commemora l’Any del Rector de Vallfogona i que tindrà aquesta església, d’on va ser rector, com a punt de partida i lloc de visita.

Actualment la plaça i el carrer estan pavimentats a un sol nivell, amb formigó, en general sense voreres identificades, en alguns casos amb la presència de desnivells per accedir als edificis. Els panys de paviment de formigó van delimitats per franges perimetrals de pedra natural. El paviment es troba envellit i deteriorat, i sense estar dotat de xarxa de recollida d’aigües pluvials. La previsió d’intervenció és la de refer tot el paviment de formigó, així com les franges de pedra natural en mal estat.

Les obres consistiran en la demolició i desmuntatge de totes les unitats preexistents no adequades a les noves determinacions; l’esplanació, moviment de terres i la reposició de paviments i recol·locació de mobiliari. El projecte no preveu cap intervenció en els serveis existents.

Les obres tenen un pressupost de 81.000 euros i el termini per presentar ofertes acaba avui.

Comentarios
Multimedia Diari