Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Valls espera poder obrir enguany el Museu Casteller

L’Ajuntament vol agilitzar els tràmits i les obres pendents. Al març van finalitzar les obres de consolidació dels arcs gòtics de l’entorn

| Actualizado a 18 julio 2022 09:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Valls espera poder obrir el Museu Casteller de Catalunya enguany després de tres anys amb les obres de construcció acabades. La situació de pandèmia dels dos darrers anys ha impedit poder inaugurar el museu casteller.

Segons explica El Vallenc, el govern de Valls considera que ja es donen totes les condicions per obrir el flamant museu els propers mesos.

Durant els anys de pandèmia els treballs s’han vist afectats per poder fer obres

El pressupost de 2022 inclou una partida que contempla l’obertura del museu. Dels 8,1 milions per inversions destaquen noves fases del projecte d’ampliació del Museu de Valls.

Consolidar la placeta

El mes de març passat van finalitzar els treballs de consolidació dels arcs gòtics de l’entorn del Museu Casteller. Ara s’ha de consolidar la placeta sota els arcs i l’adequació de l’entorn perque sigui una zona de descans.

El passat maig ja es va impulsar el procediment per fer les obres d’un parament vertical a l’estació transformadora i de tot l’entorn del Museu Casteller amb un pressupost de 120.027 euros.

La superació dels dos darrers anys de pandèmia ha d’ajudar a agilitzar l’obertura del Museu Casteller de Catalunya. Les restriccions a les visites a centres culturals i a la mobilitat van evitar l’estrena del museu. Com destaca ‘El Vallenc’, l’Ajuntament de Valls vols agilitzar totes les obres i tràmits.

En aquest cas s’impulsa la licitació de la gestió que tindrà de l’equipament i que en una primera convocòtoria va quedar deserta, ja que no s’hi va presentar cap empresa.

Comentarios
Multimedia Diari