Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Cap conseller d’ERC anirà a la manifestació de la Diada de l’ANC

  Els membres republicans del Govern rebutgen ser a la mobilització perquè no volen anar a actes «contra independentistes»

  06 septiembre 2022 19:36 | Actualizado a 06 septiembre 2022 19:39
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Cap conseller d’ERC serà present a la manifestació de la Diada organitzada per l’ANC. Els membres republicans del Govern rebutgen ser a la manifestació perquè no volen participar en actes «contra independentistes».

  D’aquesta manera, la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà; el conseller d’Empresa, Roger Torrent; el d’Educació, Josep González-Cambray; la d’Acció Climàtica, Teresa Jordà; la de Cultura, Natàlia Garriga; i la d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, sostenen el mateix argument que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, per no anar a la manifestació.

  Per la seva banda, el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ja va anunciar que no hi seria perquè serà al CECOR per garantir la seguretat de la jornada.

  Tot i no assistir a la manifestació convocada per l’ANC els consellers han assegurat que sí que participaran a altres actes en motiu de la Diada, com l’ofrena del Govern o l’acte institucional, entre altres.

  A diferència dels representants d’ERC al Govern, tots els consellers de Junts ja van confirmar que sí que serien presents a la mobilització.

  Comentarios
  Multimedia Diari