Dow inaugura el seu nou Centre d’Innovació Pack Studios

Pack Studios afiança la sostenibilitat a la indústria de l’embalatge

26 octubre 2020 21:49 | Actualizado a 26 octubre 2020 22:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona-La Canonja. Dow Dow Packaging and Speciality Plastics, una unitat de negoci de Dow, presenta el seu nou espai d’innovació Pack Studios La Canonja-Tarragona. Es tracta del desè dels centres Pack Studios a nivell global que ajuden els clients a abordar la sostenibilitat dels seus envasaments, proporcionant una plataforma de proves per escurçar els cicles de desenvolupament en la innovació.

La Inauguració Virtual tindrà lloc el 28 d’octubre.

“El Centre de Pack Studios La Canonja-Tarragona és el resultat de diversos anys de desenvolupament i ha estat dissenyat per servir el mercat del Packaging accelerant la innovació i recolzant els objectius de sostenibilitat de la indústria”, comenta Felip Vidiella, Senior R&D Director de Dow Packaging & Speciality Plastics per a Europa, Orient Mitjà i Àfrica. “Pack Studios Tarragona està proveït d’equips d’assaig i producció industrial de films d’última generació, cobrint aplicacions per a l’envasament i embalatge d’aliments, béns industrials, agricultura, aplicacions mèdiques i d’higiene, així com per desenvolupar etiquetatge sostenible amb la nostra línia d’adhesius”.

En paraules d’Ignasi Cañagueral, Dow Tarragona Site Director and South Europe Hub Operations Director: “Pack Studios Tarragona ampliarà el potencial i la força que té la funció d'I+D dins del Complex Industrial de Dow Tarragona. La innovació és la clau del futur i estem donant un pas important per a Tarragona amb aquest nou centre”.

“Hem atès les necessitats de la indústria de l’envasament i estem entusiasmats amb la inauguració del nostre nou centre Pack Studios a Tarragona, que ajudarà als clients a fer realitat les seves idees i projectes d’envasament”, afirma Marco ten Bruggencate, EMEA Commercial Vice President de Dow Packaging & Speciality Plastics. 

“Aquest nou centre Pack Studios posa de manifest el nostre fort compromís amb el moviment de la indústria cap a una economia circular”.

Centre d’Innovació punter de films d’escala industrial i d’estabilitat de càrrega

Amb un clar enfocament en la innovació de films sostenibles, Pack Studios Tarragona ofereix una àmplia gama d’equips d’extrusió tant a escala de laboratori com industrial, de 5 a 9 capes per permetre la producció i l’avaluació de diferents films, des de l’embalatge industrial fins a l’envasament d’aliments amb barrera a l’oxigen per a la seva preservació. Com a part de l’enfocament de Dow per dissenyar envasos que poden ser reciclats, aquestes modernes instal·lacions ajuden els clients a avaluar el rendiment dels films d’envasament d’acord amb les normes de reciclabilitat, al mateix temps que permeten l’avaluació de la producció de films multicapa amb contingut reciclat.

Proves remotes gràcies a Pack Studios Live!

Responent a les limitacions actuals dels viatges, Dow ofereix als clients l’oportunitat de provar les seves innovacions en Pack Studios Tarragona de manera remota. “A través de les capacitats de Pack Studios Live! hem eliminat la necessitat que els clients estiguin físicament presents per realitzar proves en les nostres línies d’assaig”, comenta Carolina Chirinos, Pack Studios Tarragona Lab Manager i coordinadora de Pack Studios Live!. “En lloc d’això, poden supervisar les proves de manera remota des de les seves empreses a través de la transmissió en directe a la pantalla del seu ordinador”.

Inauguració Virtual

La inauguració virtual de Pack Studios Tarragona tindrà lloc el 28 de octubre. És un esdeveniment obert i els interessats es poden registrar a través d’aquest enllaç.

Informació sobre Pack Studios

Pack Studios es troba en el centre d’una xarxa d’organismes clau en la cadena de valor de l’embalatge. Ens reunim en espais dissenyats a mida per imaginar i crear noves solucions, amb instal·lacions per conceptualitzar, desenvolupar i provar idees in situ en llocs d’arreu del món. La combinació del nostre abast global i l’experiència local ens permet accelerar la innovació en l’envasament sostenible i impulsar l’economia circular.

Sobre Dow Packaging and Specialty Plastics

Packaging and Speciality Plastics (P&SP), una unitat de negoci de Dow, combina la seva capacitat d’I+D, l’impacte a nivell mundial, les extenses línies de productes i l’experiència en el sector, per oferir tecnologies d’alt rendiment per als mercats finals de l’envasament d’aliments, higiene personal, infraestructura, béns de consum i transport.

Comentarios
Multimedia Diari