El celler de l'Aspic, detalls de qualitat gastronòmica al cor del Priorat

El sommelier i cuiner Toni Bru sap combinar cuina i vi per oferir una oferta exquisida

| Actualizado a 22 mayo 2017 11:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Parla del Priorat és parlar de vins. Però què és un bon vi sense un bon àpat? A la capital de Priorat hi ha un dels restaurants amb més renom de la cultura vinícola: el Celler de l'Aspic, Regentat per Toni Bru, cuiner i sommelier, ha fet de la cuina prioratina un nom i una marca. Bru és un amant dels fogons i per això cuida al màxim possible tots els productes amb què treballa. Al seu restaurant es treballa amb la filosofia slowfood, és a dir, que el producte sigui net i just, natural.

Al Celler de l'Aspic, doncs, treballaven i valoren més el producto que no pas l'estil. Recuperen una cuina catalana amb tocs més personals i moderns, que agrada molt a un públic que, majoritàriament, passa per la comarca per gaudir d'un paisatge i d'una ruta vinícola. Aquest tipus de clients que els són tan familiars sovint venen buscant aquells detalls propis de la terra, que donen nom al Priorat.

El millor acompanyament que es pot trobar al Celler de l'Aspic és, sens dubte, un bon vi. Gaudeixen d'una carta molt àmplia on predominen, amb aproximadament un 80 %, els vins DO Montsant i DOQ Priorat. Però l'experiència de Toni Bru com a sommelier li permet saber escollir a la perfecció entre vins de gran qualitat de països com Portugal, Itàlia, França i Alemanya, així com d'espanyols. I és que considera que la importància de l'èxit radica tant en el menjar com en el vi.

Al restaurant hi ha la possibilitat de consumir els vins a preu de botiga, cobrant únicament un servei de 2,5 euros per persona. Això abarateix molt el preu del producte i anima els clients a fer tastos de la gran carta de què disposen. I, en cas que el client no s'acabi l'ampolla durant l'àpat, el restaurant els ofereix la possibilitat d'endur-se-la a casa.

Comentarios
Multimedia Diari