Els tres detinguts de CDC en l'operació Petrum s'acullen al dret de no declarar davant la Guàrdia Civil

Són el tresorer, Andreu Viloca, el secretari del patronat de la CatDem, Carles del Pozo, i l'administrativa, Anna Benítez, que han comparegut davant el jutge del vendrell

19 mayo 2017 21:27 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els tres detinguts de CDC en l'operació Petrum, el tresorer, Andreu Viloca; el secretari del patronat de la CatDem, Carles del Pozo, i l'administrativa Anna Benítez, s'han acollit al dret de no declarar davant la Guàrdia Civil. Segons ha explicat el seu advocat, Xavier Melero, davant la Comandància de Tarragona, declararan en seu judicial "com ja vam quedar ahir amb la Fiscalia, perquè no té sentit repetir la declaració dues vegades", ha detallat. D'altra banda, fonts judicials han indicat a l'ACN que la fiscalia demanarà probablement presó per a Viloca i per al director general d'Infraestructures de Catalunya, Josep Antoni Rosell.

Melero, que ha estat acompanyat del responsable de Règim Intern i Comunicació de CDC, Francesc Sánchez, ha apuntat que Viloca, del Pozo i Benítez podrien declarar aquest dijous al Vendrell. Fonts policials apunten, però, que avui només podria declarar un dels arrestats.

 

Comentarios
Multimedia Diari