Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El govern espanyol restringeix l'accés als perfils de Twitter i Facebook de les delegacions a l'exterior

El compte de la delegació a Brussel·les ha reaparegut després d'estar inoperatiu

 

ACN

Whatsapp
Pefil d'aquest mitgida del Twitter del Govern de la Generalitat a la UE.

Pefil d'aquest mitgida del Twitter del Govern de la Generalitat a la UE.

El govern espanyol ha restringit aquest matí l'accés als perfils a les xarxes socials de les delegacions del Govern a l'estranger, inclosa, també, la de Brussel·les, que no s'havia de veure afectada pel 155. Els comptes a Twitter i Facebook han estat "restringits", i durant una estona no s'han pogut consultar les publicacions fetes fins avui. Poc després, el compte de la delegació a Brussel·les ha reaparegut, però amb només pocs seguidors. El de la delegació al Regne Unit, en canvi, segueix tancat, mentre que el d'Àustria sembla operar amb normalitat.

A més, també hi ha hagut canvis a les pàgines web de les delegacions clausurades, i a la de la representació davant de la Unió Europea ja no hi ha informació sobre el delegat, que era, fins aquest dilluns, Amadeu Altafaj, i s'han esborrat algunes notícies referents al procés.

Temas

Comentarios

Lea También