Els Mossos investiguen dues morts violentes a Barcelona i a Figueres

A Nou Barris un home va morir en resultar ferit en una baralla al carrer a prop de l’avinguda Meridiana

17 febrero 2020 09:50 | Actualizado a 17 febrero 2020 10:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La nit de dissabte a diumenge va deixar dues morts violentes a Catalunya, que els Mossos investiguen: una al districte de Nou Barris de Barcelona i l’altra a Figueres.

Cap a dos quarts de deu de la nit, els Mossos van rebre l’avís que hi havia una baralla amb una persona ferida greu en un carrer a prop de la Meridiana i la Ronda de Dalt.

Quan la policia hi va arribar, el ferit ja era atès per personal del Servei d’Emergències Mèdiques. El van traslladar a un hospital, on va morir. La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos busquen el presumpte autor o autors de la mort i aclarir què ha passat. En el marc de la investigació, els agents estan prenent declaració a diversos dels testimonis de la baralla per tal de demanar dades que permetin identificar els implicats i determinar les causes de l’enfrontament, sobre les que de moment mantenen obertes totes les hipòtesis.

Precisament, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han intensificat la seva acció al districte de Nou Barris en les últimes setmanes. Els agents patrullen per zones poc transitades on es detecta activitat delinqüencial. Dijous a la tarda van portar a terme un operatiu que se suma als quatre que han fet des de principis d’any, amb un balanç global de 14 detinguts, sis investigats per delictes lleus, 67 denunciats per drogues i 9 per tinença d’armes.

L’altra mort que investiguen els Mossos és la d’un home que van trobar inconscient cap a les quatre de la matinada a un carrer de Figueres, davant d’un bar. L’home va ser traslladat en estat greu pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on va morir ahir al matí. Els Mossos investiguen si hi ha hagut una baralla o la víctima ha rebut algun cop.

Comentarios
Multimedia Diari