L'ANC demana donatius per col·laborar amb la campanya del referèndum

S'ofereixen quatre tipus de col·laboració: 15 euros per a cartells i fulletons; 30 per a carpes informatives; 60 per organitzar actes o, finalment, es dóna la possibilitat d'oferir una altra quantia a triar

15 septiembre 2017 15:45 | Actualizado a 15 septiembre 2017 15:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'ANC ha enviat aquest divendres un correu electrònic als seus associats en el qual els sol·licita que col·laborin amb la campanya electoral del referèndum realitzant donatius per sufragar costos relacionats amb l'organització d'actes o la difusió de propaganda. 

Segons el correu, al qual ha tingut accés Europa Press, s'ofereixen quatre tipus de col·laboració: 15 euros per a cartells i fulletons; 30 per a carpes informatives; 60 per organitzar actes o, finalment, es dóna la possibilitat d'oferir una altra quantia a triar. 

ANC: "Necessitem la teva col·laboració per fer la millor campanya del 'sí' i per guanyar el referèndum"

L'ANC reclama la col·laboració criticant que aquesta setmana "l'Estat, trepitjant drets i llibertats, ha accelerat la seva maquinària amenaçadora i repressiva", i assegura que això no impedirà que es voti el dia 1 d'octubre. 

"És per això que ens cal l'ajuda de tots. Necessitem la teva col·laboració per fer la millor campanya del 'sí' i per guanyar el referèndum. Fes una aportació, el teu donatiu, per petit que sigui, fa el 'sí' molt més gran", conclou. 

La campanya electoral del referèndum ha generat polèmica perquè el Govern central va advertir que no es podia fer, però els partits i entitats sobiranistes la van obrir aquest dijous amb un multitudinari acte en el Tarraco Arena de Tarragona. 

Comentarios
Multimedia Diari