Tots els membres del Govern menys Comín ja han votat

01 octubre 2017 11:38 | Actualizado a 01 octubre 2017 11:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el vicepresident, Oriol Junqueras, i 11 dels 12 consellers de l'Executiu català ja han votat en el referèndum d'independència d'aquest diumenge, i l'únic que falta és el conseller de Salut, Toni Comín, que preveu fer-ho pròximament. 

Un dels primers a fer-ho ha estat el president, que no ho ha fet en el col·legi a Sant Julià de Ramis (Girona) on tenia previst, per les càrregues policials que allí hi havia, i ha acabat dipositant el seu vot a una taula electoral de Cornellà de Terri, a la mateixa província. 
Oriol Junqueras tampoc ha votat en el col·legi que tenia previst, ja que s'havien boicotejat els panys amb silicona, i finalment ho ha fet en un altre punt de la mateixa localitat, Sant Vicenç dels Horts, municipi del que va ser alcalde. 

Els consellers de Territori, Josep Rull, i de Cultura, Lluís Puig, han votat en Terrassa (Barcelona); la de Governació, Meritxell Borràs, a L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona); i el d'Afers exteriors, Raül Romeva, a Sant Cugat del Vallès (Barcelona). 
Entre compareixença i compareixença davant els mitjans, el portaveu del Govern, Jordi Turull, ha votat al seu poble natal, Parets del Vallès (Barcelona), i el conseller d'empresa, Santi Vila, a Figueres (Girona), ciutat on va ser alcalde abans d'entrar al Govern. 
La consellera d'Agricultura, Meritxell Serret, ha votat a Vallfogona de Balaguer (Lleida); la consellera de Treball, Dolors Bassa, a Torroella de Montgrí (Barcelona), i a Barcelona ho ha fet el conseller d'Interior, Joaquim Forn. 

També ha votat a Barcelona la consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí, i ho ha fet a la seu del seu Departament, on ha estat per la Policia Nacional. 
També han votat altres dirigents sobiranistes com la presidenta del Parlament, Carme Forcadell; la secretària general d'ERC, Marta Rovira; la coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal; la diputada de la CUP, Anna Gabriel, i també els presidents de l'ANC, Jordi Sànchez, i d'Òmnium, Jordi Cuixart. 

Comentarios
Multimedia Diari