A estudi un punt de càrrega per a vehicles elèctrics d'Altafulla

La instal·lació, que hauria de donar servei tant a la flota municipal com
a la ciutadania, és el primer pas cap a un model basat en les renovables

29 enero 2020 10:10 | Actualizado a 29 enero 2020 12:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament d’Altafulla, a través de la regidoria de Medi Ambient, vol fer les primeres passes cap a la transició energètica d’aquest 2020. La coalcaldessa i responsable de l’àrea, Alba Muntadas, ha deixat clar que el futur del consistori ha de passar per un model basat en les energies renovables que deixi enrere l’actual sistema de combustibles fòssils. Els Mags d’Orient van lliurar al consistori una bicicleta elèctrica a utilitzar pel personal municipal que hagi de fer curts desplaçaments pel municipi.

Segons la pròpia Muntadas aquest és «el punt de partida per començar a substituir l’actual parc mòbil generador de gasos d’efecte hivernacle per un de més sostenible».

La previsió per aquest 2020 no contempla l’adquisició de cap altre vehicle sostenible, tot i que la regidora de Medi Ambient s’ha compromès a elaborar un estudi per a la instal·lació d’un carregador elèctric que doni servei tant a la flota municipal com a la ciutadania.

Muntadas ha explicat que «el primer pas és definir la ubicació del punt de recàrrega i a partir d’aquí començar a substituir els vehicles de combustió per vehicles elèctrics».

La coalcaldessa d’Altafulla encoratja als particulars a fer aquesta transició també cap a l’energia elèctrica en els seus vehicles. Molts ciutadans aprofiten la renovació dels seus cotxes per estudiar totes les alternatives que hi ha ara mateix al mercat.

Comentarios
Multimedia Diari