Aldi reobre a Vila-seca

La botiga, amb 1.200 metres quadrats de superfície comercial i 90 places d'aparcament, obre les seves portes al públic de dilluns a dissabte de 09:15 a 21:15 hores

19 mayo 2017 15:29 | Actualizado a 23 mayo 2017 11:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Vila-seca ja compta amb un nou supermercat Aldi situat al Raval de la Mar, cantonada amb la Via Màxima. La botiga, amb 1.200 metres quadrats de superfície comercial i 90 places d’aparcament, obre les seves portes al públic de dilluns a dissabte de 09:15 a 21:15 h.

Durant el primer dia de funcionament, nombrosos clients van realitzar les seves primeres compres i van participar i gaudir de les activitats i promocions organitzades en motiu de la reobertura. També van poder degustar plats preparats a partir de productes Aldi.

Aquest nou establiment de la cadena s’emmarca dins del pla d’expansió d’Aldi a Catalunya, on ja compta amb 56 establiments. La nova botiga crearà un total de 4 nous llocs de treball, apostant per la contractació de personal local.

La cadena treballa des de fa anys en projectes socials i mediambientals. Per això es compromet a què, el cacau de tots els seus productes de marca pròpia sigui d’origen sostenible i compleixi amb les certificacions UTZ, Rainforest Alliance o Fairtrade a finals de l’any en curs, o a substituir l’oli de palma de tots els productes d’alimentació ecològics de la seva marca pròpia GutBio al llarg d’aquest any.

La inauguració d’aquesta nova superfície va comptar amb la presència de representants de l’Ajuntament local encapçalats per Josep Poblet i Tous, Alcalde de Vila - seca, qui després dels discursos inaugurals va procedir al tall de cinta per a donar la benvinguda a les noves instal·lacions de la cadena. El Responsable d’Expansió d’ALDI, Alexandre Pagès, va destacar l’aposta de la cadena per la localitat i va expressar la seva confiança en què la nova botiga tindrà una bona acollida permetent als habitants de Vila - seca disposar d’una nova alternativa a l’hora de realitzar la seva compra.

Comentarios
Multimedia Diari