Alejandro Garcia i Josep Maria Vallès, nous regidors de l'Ajuntament de Cambrils

El primer ocupa la regidoria d'Ensenyament i Polítiques Actives d'Ocupació i el segon està al capdavant de la regidoria d'Esports, Benestar Social, Salut i Drets Cívics

19 mayo 2017 16:10 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El ple de l'Ajuntament de Cambrils d'aquest dimarts va servir, entre altres coses, per donar la benvinguda a dos nous regidors: Josep Maria Vallès i Alejandro Garcia. El primer relleva a Alfredo Clúa i el segon a Montserrat Masdeu. El canvi de cares al plenari ha vingut motivat per assumptes personals dels regidors sortints que han vist impossible compatibilitzar les regidories que portaven amb la seva vida privada.

Alejandro Garcia (ERC) va néixer a Tarragona el 1974 i és cambrilenc d’adopció des del juliol de 2006. És titulat en Enginyeria de Camins, Canals i Ports. Després d’haver treballat en diferents consultories tècniques a Barcelona i Tarragona, ha desenvolupat la seva tasca com enginyer a l’empresa REUS MOBILITAT I SERVEIS SA des de l’any 2007. Des d’ahir, compagina aquesta tasca amb l’activitat municipal a l’Ajuntament de Cambrils. Garcia ha estat vinculat de forma activa a diferents entitats del Tercer Sector. El seu compromís al món de la política arrenca el 2008. Està casat i és pare de tres fills.

Josep Maria Vallès (PSC) s’incorpora al govern i ocuparà la regidoria d’Esports, Benestar Social, Salut i Drets Cívics. Té 62 anys i és titulat en Enginyer Industrial Superior i té una ampli coneixement de l’administració pública en general i de l’Ajuntament de Cambrils en particular, ja que és funcionari des del 1998 i treballa a l’Ajuntament de Cambrils des del 2007, on fa quasi 8 anys que és el cap del Departament d’Obres Públiques. A més, ja ha estat regidor de l’Ajuntament de Cambrils tant al govern com a l’oposició. Vallès va estudiar a la Salle de Reus i Cambrils. És pare de dos fills.

Comentarios
Multimedia Diari