Altafulla comença l’ampliació de la zona esportiva del Parc dels Safranars

S’habilitarà una pista de voleibol, un camp per a bàsquet i futbol, i una recta d’atletisme, que se sumarà al circuït de BTT i a l’espai per a la cal·listènia

18 diciembre 2017 13:37 | Actualizado a 18 diciembre 2017 13:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament d’Altafulla ha començat aquesta setmana les obres per a l’ampliació de la zona esportiva i de lleure del Parc dels Safranars.

Els treballs consistiran en la construcció d’una pista de voleibol, un camp que permetrà jugar a bàsquet i futbol, i una recta d’atletisme.

Aquestes millores se sumaran a les que ja hi ha actualment com el circuït de BTT, i la zona esportiva destinada a la pràctica de la cal·listènia a l’aire lliure o l’street workout. Aquesta ampliació també significarà l’arranjament de l’entorn, tal com ha explicat la regidora d’Urbanisme i Via Pública, Marisa Méndez-Vigo.

El cost d’aquestes obres és de 47.000 euros. D’altra banda, l’Ajuntament d’Altafulla posarà en marxa també l’arranjament de l’Hort del Senyor les obres del qual finalment començaran dimecres que ve.

S’hi destinarà una partida de 15.000 €, que inclou l’arranjament dels safarejos, la bassa, i el mur perimetral de pedra seca, entre d’altres treballs.

Comentarios
Multimedia Diari