Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Altafulla comença l’ampliació de la zona esportiva del Parc dels Safranars

S’habilitarà una pista de voleibol, un camp per a bàsquet i futbol, i una recta d’atletisme, que se sumarà al circuït de BTT i a l’espai per a la cal·listènia

Diari de Tarragona

Whatsapp
Aquestes millores se sumaran a les que ja hi ha actualment com el circuït de BTT d'Altafulla.

Aquestes millores se sumaran a les que ja hi ha actualment com el circuït de BTT d'Altafulla.

L’Ajuntament d’Altafulla ha començat aquesta setmana les obres per a l’ampliació de la zona esportiva i de lleure del Parc dels Safranars.

Els treballs consistiran en la construcció d’una pista de voleibol, un camp que permetrà jugar a bàsquet i futbol, i una recta d’atletisme.

Aquestes millores se sumaran a les que ja hi ha actualment com el circuït de BTT, i la zona esportiva destinada a la pràctica de la cal·listènia a l’aire lliure o l’street workout. Aquesta ampliació també significarà l’arranjament de l’entorn, tal com ha explicat la regidora d’Urbanisme i Via Pública, Marisa Méndez-Vigo.

El cost d’aquestes obres és de 47.000 euros. D’altra banda, l’Ajuntament d’Altafulla posarà en marxa també l’arranjament de l’Hort del Senyor les obres del qual finalment començaran dimecres que ve.

S’hi destinarà una partida de 15.000 €, que inclou l’arranjament dels safarejos, la bassa, i el mur perimetral de pedra seca, entre d’altres treballs.

Temas

Comentarios

Lea También