Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Conèixer Pau Casals de la mà del Ramon el Pescador i Maria la Minyona

Visites teatralitzades i propostes per a tota la família durant tot aquest mes de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
La visita teatralitzada, en una imatge d’arxiu. FOTO: cedida

La visita teatralitzada, en una imatge d’arxiu. FOTO: cedida

La programació familiar continua aquest mes de març al Museu Pau Casals del Vendrell. Així, aquest diumenge, 17 de març, a les 12h, el museu proposa una nova visita teatralitzada amb el Ramon, pescador de Sant Salvador, i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals, que aproparan a la vida més quotidiana del Mestre, amb anècdotes que faran conèixer la part més humana del músic. L’activitat, que ha tingut molt bona acollida sempre que s’ha realitzat, té una durada aproximada d’una hora i 30 minuts i un cost de 8€ per als adults i 5€ per als menors a partir de 8 anys.

Per a tots els públics

Així mateix, el diumenge 24 de març a les 12 h el museu organitza el taller de música en família Bada Botó, amb Anna Vega i Marta Canellas, per a famílies amb nens i nenes d’1 a 5 anys, en el qual la petita Rita explicarà que ha perdut una cosa molt petita però molt valuosa per a ella.

El Ramon, pescador de Sant Ramon, i la Maria, la minyona. FOTO: cedida

El taller, basat en el conte amb cançons Bada Botó que les autores de la sessió tenen editat amb Bellaterra Música Editorial proposa un format familiar, proper i participatiu que té com a objectiu viure plegats una experiència agradable a través de la música i despertar i fomentar d’una manera divertida i lúdica el valor de les petites coses en els infants. L’activitat té un cost de 5€ (adults) i 3€ (infants). 

Per a ambdues activitats l’aforament és limitat, per la qual cosa cal fer reserva prèvia trucant al telèfon (977 684 276) o enviant un correu a museu@paucasals.org. 

El 1910, Pau Casals es va fer construir la Vil·la Casals al passeig marítim de Sant Salvador, El Vendrell. La casa, concebuda inicialment com una casa d’estiueig va ser reformada per l’arquitecte Antoni Puig i Gairalt entre 1931 i 1936, amb la Sala de la Música, el jardí i el mirador. Pau Casals hi va viure fins al 1939, quan es va veure obligat a marxar a l’exili i mai més hi va tornar.

Temas

Comentarios