Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Costa Proposta

Últim concert del cicle ‘Música als Jardins’ del Museu Pau Casals

El Trio Capmany protagonitzarà l'actuació d'aquest dissabte 31 d'agost a partir de les 19.30 hores

REDACCIÓ

Whatsapp
Imatge del Trio Capmany. FOTO: CEDIDA

Imatge del Trio Capmany. FOTO: CEDIDA

El cicle 'Música als Jardins' del Museu Pau Casals continuarà amb la seva programació aquest dissabte dia 31 d'agost amb l'últim concert a càrrec del Trio Capmany.

La formació neix de les inquietuds de tres joves músics gironins de fer música clàssica de qualitat i poder apropar-la al públic més ampli possible. El fet d'haver compartit estudis i carrera musical des dels seus inicis els dota de la complicitat i confiança necessàries per a seguir repensant el repertori per a trio de canyes de la manera més intensa i gratificant possible. Trio format per oboè, clarinet i fagot. El Trio Capmany està format per Clara Canimas (fagot), Joan Roca (clarinet) i Pau Roca (oboè), i oferirà obres de H. Villa-Lobos i A. Piazzola.

Així doncs, dissabte als jardins de la Vil·la Casals, Joan Roca, Pau Roca i Clara Canimas oferiran peces de J. Cornudella, H. Villa-Lobos i A. Piazzolla, en un concert en el qual els tres músics s'endinsaran en la música d'arrel europea que es va desenvolupar sobretot a Amèrica del Sud durant la segona meitat del segle XX. El concert tindrà lloc a les 19.30 hores amb entrada lliure i gratuïta.

D'altra banda, l'exposició temporal Victoria de los Ángeles, la veu que sorgí de la Universitat tanca portes també aquesta setmana i es podrà visitar només fins al diumenge dia 1 de setembre. Per a fer-ho només cal acostar-se fins al Museu Pau Casals durant l'horari d'obertura (de dimarts a dissabte de 10 a 14h i de 17 a 21h, i diumenges i festius de 10 a 14h.). L'entrada és gratuïta.

Més informació al telèfon 977 68 42 76, a través del c/e museu@paucasals.org o al web www.paucasals.org.

Temas

Comentarios

Lea También