Detingut un lladre multireincident quan intentava robar en una casa a Calafell

L’home, que acumula 44 antecedents policials, va ser sorprès quan accedia a la casa per la terrassa

01 julio 2017 16:09 | Actualizado a 13 noviembre 2017 19:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Mossos d’Esquadra de la comissaria del Vendrell van detenir aquest dimecres, un home de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Els fets van tenir lloc la nit de dimecres a dijous quan un veí de Calafell va alertar a la policia que un home havia intentat accedir a casa seva a través de la terrassa. El lladre, en veure que hi havia algú a l’interior, va fugir del lloc.

Ràpidament, els agents que van arribar al domicili van fer recerca i van localitzar el presumpte autor en un carrer proper. Els agents van comprovar que l’home havia utilitzat una cadira per poder saltar a l’interior de la terrassa des d’una casa contigua.

Els mossos també van instruir unes diligències penals per un delicte de danys ja que el detingut va colpejar i trencar el vehicle policial en el qual els agents van traslladar-lo.

El detingut va passar a disposició judicial el mateix dimecres al matí al Jutjat de primera instància i instrucció número 6 del Vendrell i va quedar en llibertat amb càrrecs

Comentarios
Multimedia Diari