Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El PSC de Torredembarra es desmarca del referèndum, però no trencarà el govern

Ahir dilluns aquest distanciament ja es va fer evident en l'acte institucional de la Diada.

Jordi Cabré

Whatsapp
Els regidors del PSC van fer el seu homenatge a la Diada, al marge de les forces sobiranistes.

Els regidors del PSC van fer el seu homenatge a la Diada, al marge de les forces sobiranistes.

En una entrevista a Ona la Torre, el regidor del PSC a l'Ajuntament de Torredembarra, José Garcia, ha remarcat que els tres regidors socialistes no participaran de cap manera en la celebració de la consulta.

Torredembarra-psc
José Garcia, regidor del PSC
de Torredembarra.

Diu que adoptaran mesures, si bé no ha concretat quines, i ha afirmat que ja n'han parlat amb l'alcalde. Segons Garcia hi ha decisions del govern que no poden assumir com a pròpies.

Ara bé, Garcia ha volgut deixar clar que, tot i aquestes discrepàncies, els socialistes no es plantegen el trencament del pacte de govern.

El regidor socialista reconeix, però, que les circumstàncies són diferents d'ara fa dos anys quan es va signar el pacte amb ERC i ABG. Remarca que llavors no estaven sobre la taula els moviments rupturistes d'aquesta setmana.

En aquest sentit ha insistit que els socialistes seran fidels a la legalitat espanyola i no a les noves lleis de desconnexió aprovades pel Parlament la setmana passada.

Temas

Comentarios

Lea También