Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El cap de la Policia Local de Vandellòs rep un premi

El sotsinspector Jordi Jiménez ha estat condecorat pels seus 20 anys al capdavant del cos de seguretat

Diari de Tarragona

Whatsapp
Jordi Jiménez, el primer amb diploma per l'esquerra. FOTO: DT

Jordi Jiménez, el primer amb diploma per l'esquerra. FOTO: DT

Jordi Jiménez, sotsinspector en cap de la Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, ha estat condecorat recentment pels seus 20 anys al capdavant d’aquesta prefectura, en el marc del congrés de l’Associació de Caps i Comandaments de Policia Local de Catalunya (ACCPOLC).

Durant aquest acte, celebrat el 24 de maig a Vic, es van lliurar distincions a caps de la Policia Local amb trajectòries de 10, 15, 20 i 25 anys, a més d’altres felicitacions i reconeixements a mèrits professionals.

Jordi Jiménez va començar a treballar a l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant com a agent de la Policia Local fa 37 anys i des de fa 20 anys, exactament, és el cap d’aquest cos de seguretat.

El sotsinspector en cap va rebre la Medalla de la Prefectura de mans de  Begonya Curto, subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya. 

En representació del municipi, l’alcalde, Alfons Garcia, ha felicitat en Jordi Jiménez per aquest guardó i li ha agraït la seva entrega.

Temas

Comentarios

Lea También