Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Es presenta la nova junta de l’associació de jubilats Esplai Salou

Xavier Barrachina  ha estat nomenat nou president de l’associació salouenca

Diari de Tarragona

Whatsapp
La nova junta a l'Ajuntament de Salou, on ha estat rebuda per l'alcalde i regidors. FOTO: Aj. Salou

La nova junta a l'Ajuntament de Salou, on ha estat rebuda per l'alcalde i regidors. FOTO: Aj. Salou

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb les regidores de Participació Ciutadana, Julia Gómez, i la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, ha rebut al nou president de l’associació de jubilats Esplai Salou, Xavier Barrachina, i a la resta de membres de la nova junta. En aquesta nova junta també s’incorpora com a vice-president, Angel Velasco;  Reimundo Gómez, com a secretari; Alberto del Hierro, com a tresorer; i Luís Pulido, José Palomino, Vicente Torres i Maria Aurora Canals, com a vocals.

Durant la reunió, la nova junta ha traslladat a l’alcalde i la resta de regidores les seves inquietuds i la voluntat de seguir treballant pels membres que participen en aquest esplai.  Per cloure la trobada, el batlle els ha felicitat per la seva empenta i els ha desitjat molts èxits per a seguir treballant per l’associació.

Temas

Comentarios

Lea También