Más de Costa

Esoterisme, màgia i espectacles a la Nit de Bruixes d’Altafulla

La jornada d’avui també compta amb un col·loqui, una xerrada i el ritual de la prospertitat com a cloenda

Joan Boronat

Whatsapp
Els espectacles de carrer són força admirats durant la Nit de Bruixes d’Altafulla. FOTO: joan boronat

Els espectacles de carrer són força admirats durant la Nit de Bruixes d’Altafulla. FOTO: joan boronat

La segona entrega de la Nit de Bruixes d’Altafulla serà aquesta tarda i a la nit, després que ahir fossin les protagonistes de l’esoterisme, la màgia i l’espectacle pels carrers i places de la Vila Closa.

Fins a una cinquantena de parades distribuïdes entre la plaça de l’Església i la plaça del Pou en caure el sol es van veure d’allò més concorregudes de vilatans i turistes per veure i comprar elements i objectes directament relacionats amb l’esoterisme, la màgia i el món misteriós de la bruixeria, una afluència que es repetirà avui. 

A destacar, que alguns dels paradistes acudeixen a la cita anual, com és el cas de Noemí Arrufat, de Vallromanes (Vallès Oriental), dedicada a la venda de minerals, fades i bruixes amb mineral incorporat.
Assegura que el d’Altafulla «és un certamen de referència al territori, en aquest camp, i que destaca per la seva excel.lent organització».

10.000 visitants
Es preveu que la Nit de Bruixes d’enguany, entre els dos dies, rondarà els 10.000 visitants. El coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, fent el recorregut per la mostra i tots els carrers on hi ha parades, posava ahir en relleu aquesta activitat «que ja ha superat la majoria d’edat i que esdevé un plus per al teixit associatiu i comercial de la nostra vila».

Les bruixes es fan ben presents amb una imatge força diferent de com sovint les pinten de lletges i dolentes; més aviat resulten bondadoses i solidàries.

Un espai ideal el d’Altafulla per gaudir en família, grans i petits, amb les múltiples activitats que el dinamitzen, com ara tallers, tarot, rituals, corrupies, el gegants la Bruixa i el Bruixot d’Altafulla, espectacles de carrer i música. 

Avui a les set de la tarda hi haurà el col.loqui ‘La màgia de les espelmes’, amb Jose Luis Nuag; el ‘Tarot Fàcil’ de Maria del Mar Tort; la xerrada de Jaume Bordas amb ‘Les regressions a vides passades’ i el ritual de la prosperitat per posar cloenda a aquesta edició de la Nit de le Bruixes que ja s’ha consolidat al calendari d’activitats del municipi.
 

Temas

Comentarios

Lea También