Más de Costa

Estiu als cinc museus del Vendrell

L’Àngel Guimerà promociona ‘Els dilluns al MÀG’ i el Museu Deu, concerts al jardí, entre d’altres

Diari de Tarragona

Whatsapp
Concert solidari Vozes, que treballa per la integració social de joves. Aquest diumenge al Vendrell. FOTO: CEDIDA

Concert solidari Vozes, que treballa per la integració social de joves. Aquest diumenge al Vendrell. FOTO: CEDIDA

Els cinc museus del Vendrell promocionen conjuntament la seva programació estiuenca. Així, aquest estiu, han unit forces per presentar totes les activitats que es faran durant els mesos de juliol i agost als diferents equipaments.

Amb un disseny fresc i atractiu, que ofereix la versió en català per una banda, i en castellà per l’altra, pretén aproximar l’oferta cultural dels museus tant als vendrellencs i vendrellenques, com als turistes que venen a estiuejar a la vila. En paraules de la regidora de Cultura i Turisme, Silvia Vaquero, aquesta publicació vol ser una «excusa magnífica perquè tothom conegui l’oferta cultural que els equipaments museístics del Vendrell presenten i que, a la llarga, s’ha d’anar coordinant encara més».

El programa està format per una breu descripció de cada museu, amb els horaris d’obertura i les visites guiades que s’ofereixen, així com una explicació de les activitats que s’hi duran a terme. A més a més, hi apareix tota la informació de contacte per poder reservar o adquirir les entrades de cada equipament. Així per exemple, el Museu Àngel Guimerà promociona la programació Els dilluns al MÀG, que engloba activitats de l’àmbit teatral, musical i poètic i que es duen a terme els dilluns de juliol i agost al vespre. També s’hi recullen les visites comentades que es duen a terme al Museu, així com a la Casa Nadiua de Pau Casals els dissabtes i diumenges.

La Fundació Apel·les Fenosa també apareix a la publicació amb la seva oferta de visites comentades. De la seva banda, el Museu Deu aprofita l’estiu per organitzar diversos actes culturals com ara concerts al jardí i exposicions, i especialment, rutes turístiques, com la de Senyors turistes, i la de Surt del Mar i entra al Vendrell, que pretenen difondre el patrimoni històric i cultural del Vendrell i també de Coma-ruga de manera amena i atractiva.

A la publicació també hi té cabuda el Museu Pau Casals, que durant l’estiu programa des de visites teatralitzades, maridatges musicals, concerts solidaris i commemoratius o exposicions, com la de Victoria de los Ángeles, la veu que sorgí de la Universitat, que es vainaugurar el passat 23 de juliol.

Temas

Comentarios

Lea También