Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Jornada de voluntariat de Càritas a Salou

Està previst que l'acte programat per dissabte hi participin prop de 200 persones.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Càritas Salou és amfitriona d'aquesta jornada de voluntariat.

Càritas Salou és amfitriona d'aquesta jornada de voluntariat.

200 persones participaran enguany a la Jornada Diocesana del Voluntariat de Càritas Diocesana de Tarragona que tindrà lloc el proper dissabte 18 de novembre al Teatre Auditori de Salou, de les 9:30 h a les 17:30 h de la tarda.

Aquesta jornada, que tindrà com a  lema: “CONSTRUÏM UNA CÀRITAS ACOLLIDORA" comptarà amb el coordinador d’estudis de comunicació, sensibilització i incidència de Càritas Espanyola, Francisco Lorenzo, que presentarà la ponència “Alertes des de Càritas davant una cultura del descart”. i ens facilitarà un treball de reflexió amb les següents preguntes:

  • Què implica aquesta “cultura del descart”?
  • Com ens hem de posicionar des de Càritas davant d’aquests fets?
  • Què podem fer per a treballar en línia a l’acolliment i no participar en la cultura del descart?

Després de la ponència, es projectarà un audiovisual dels voluntaris i de la tasca que fan a les seves Càritas Parroquials.

A continuació, hi haurà una sessió de teatre improvisat a càrrec de la companyia “Impro Acatomba” amb més de 15 anys de trajectòria en el món escènic.

Després de dinar, els participants podran dirigir-se als locals del Filigrana de la Càritas Parroquial  de Salou, amfitriona de la jornada,  per a poder veure els treballs de costura que fan les voluntàries.

A les 16 hores, es clourà la jornada amb la celebració de l’Eucaristia presidida per Mossèn Santi Soro delegat episcopal de la pastoral social, a la Parròquia de Santa Maria del Mar de Salou.

Temas

Comentarios

Lea También