L’Associació de Xiringuitos de Platges de Cambrils celebra el compromís de l’Ajuntament de revisar la licitació

Després de trobar-se amb el nou alcalde Oliver Klein i altres membres del consistori, l’entitat destaca la bona voluntat de l’equip de govern i manté la seva posició de màxima col·laboració.

11 octubre 2021 19:20 | Actualizado a 16 octubre 2021 09:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Associació de Xiringuitos de Platges de Cambrils celebra que el nou equip de l’Ajuntament de la localitat s’hagi compromès a revisar l’expedient del procés de licitació de les guinguetes per als propers quatre anys.

Aquest divendres s’ha produït una trobada entre l’Associació i una representació de l’Ajuntament de Cambrils encapçalada per l’alcalde, Oliver Klein.

Després de la trobada el president de l’Associació de Xiringuitos de Platges de Cambrils, Jordi Gavaldà, ha destacat “la bona voluntat de l’equip de govern per resoldre la situació”.

Des de l’entitat, han aprofitat per reiterar la seva posició de màxima col·laboració amb el consistori i es mostren esperançats davant la possibilitat de reconduir la situació. Paral·lelament a l’obertura d’aquest procés de diàleg, l’Associació de Xiringuitos de Platges de Cambrils manté el procediment judicial iniciat contra el procés de licitació de les guinguetes del municipi.

L’entitat va presentar fa unes setmanes dos contenciosos administratius als jutjats de Tarragona i es troba a l’espera d’una resolució dels mateixos després de que hagin estat admesos a tràmit.

1Per altra banda, aquest divendres l’Associació ha presentat a l’Ajuntament dues al·legacions més al procediment i l’equip de govern ha manifestat la seva intenció d’estudiar-les, juntament amb les presentades anteriorment.

Comentarios
Multimedia Diari