L'Institut Torredembarra acull alumnes i professors d'un programa Erasmus+

Alumnes i professors dels centres de Portugal, Dinamarca, Itàlia i Alemanya estaran a la ciutat fins dilluns.

13 enero 2018 11:37 | Actualizado a 13 enero 2018 11:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un grup d’alumnes i professors de centres educatius europeus, encapçalats per l’Institut Torredembarra, que formen part del programa Erasmus+ amb el projecte “Some but Different” han estat rebuts aquesta setmana per l’alcalde, Eduard Rovira; el regidor d’Educació, Jordi Solé; la regidora de Cultura, Núria Batet, i la coordinadora de Llengües Estrangeres del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

La delegació europea estarà a la ciutat fins dilluns dia 16.

"Igual però diferent" és un projecte que obre diverses possibilitats per treballar i pensar. L'Estratègia UE 2020 proclama objectius estratègics importants que també es tractaran en aquest projecte.

Les escoles treballaran en la integració, la inclusió i la protecció social per afrontar la pobresa i l'exclusió social. Reduir les taxes d’abandonament escolar és un repte per a tots, així com permetre que els nens visquin amb dignitat.

Els integrants d'aquest projecte, que va del setembre de 2016 al setembre de 2018, a part de l’Institut Torredembarra com a centre coordinador, són els següents centres: Agrupamento de Escolas de São Lourenço -Valongo (Portugal), Holbergskolen - Dianalund (Dinamarca), I.S.I.S.S. E-Mattei - Aversa (Itàlia), Martin-Luther-King Gemamtschule - Ratigen (Alemanya).

Durant el projecte es planifiquen diferents activitats per enfortir la competència comunicativa i interactiva en idiomes estrangers utilitzant l'anglès com a llengua de treball.

Comentarios
Multimedia Diari