Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Institut Torredembarra acull alumnes i professors d'un programa Erasmus+

Alumnes i professors dels centres de Portugal, Dinamarca, Itàlia i Alemanya estaran a la ciutat fins dilluns.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto a les escales del Castell de Torredembarra del programa Erasmus+

Foto a les escales del Castell de Torredembarra del programa Erasmus+

Un grup d’alumnes i professors de centres educatius europeus, encapçalats per l’Institut Torredembarra, que formen part del programa Erasmus+ amb el projecte “Some but Different” han estat rebuts aquesta setmana per l’alcalde, Eduard Rovira; el regidor d’Educació, Jordi Solé; la regidora de Cultura, Núria Batet, i la coordinadora de Llengües Estrangeres del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

La delegació europea estarà a la ciutat fins dilluns dia 16.

"Igual però diferent" és un projecte que obre diverses possibilitats per treballar i pensar. L'Estratègia UE 2020 proclama objectius estratègics importants que també es tractaran en aquest projecte.

Les escoles treballaran en la integració, la inclusió i la protecció social per afrontar la pobresa i l'exclusió social. Reduir les taxes d’abandonament escolar és un repte per a tots, així com permetre que els nens visquin amb dignitat.

Els integrants d'aquest projecte, que va del setembre de 2016 al setembre de 2018, a part de l’Institut Torredembarra com a centre coordinador, són els següents centres: Agrupamento de Escolas de São Lourenço -Valongo (Portugal), Holbergskolen - Dianalund (Dinamarca), I.S.I.S.S. E-Mattei - Aversa (Itàlia), Martin-Luther-King Gemamtschule - Ratigen (Alemanya).

Durant el projecte es planifiquen diferents activitats per enfortir la competència comunicativa i interactiva en idiomes estrangers utilitzant l'anglès com a llengua de treball.

Temas

Comentarios

Lea También