Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Fundació Privada Onada cuidarà les zones verdes a Torredembarra

L'Ajuntament ha adjudicat el contracte aquest gener. Inclou 51 espais que són quasi 18 hectàrees de superfície

Diari de Tarragona

Whatsapp
Les zones verdes les cuidarà la Fundació Onada.

Les zones verdes les cuidarà la Fundació Onada.

La Junta de Govern Local de Torredembarra va aprovar el 17 de gener l’adjudicació del contracte del servei de desbrossament de zones verdes al municipi de Torredembarra a la Fundació Privada Onada per un valor de 173.844 € (IVA exclòs), després que participessin en el procediment quatre empreses.

Es tracta de la primera vegada que l’Ajuntament de Torredembarra adjudica un contracte reservat a centres especials de treball, tal com ha ressaltat el regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino.

Cal recordar que la Llei de contractes del sector públic preveu que les administracions públiques puguin dur a terme procediments de contractació reservats només a la participació de centres especials de treball, amb l’objectiu de promoure la contractació de treballadors discapacitats o en risc d’exclusió social.

Els treballs contemplats en el contracte amb la Fundació Onada tenen com a objectiu garantir el bon estat de les zones verdes. Això comportarà l’actuació sobre un total de 179.287 m2, que actualment corresponen a 51 espais.

De totes maneres, la relació de les zones no és una llista tancada i pot ser modificada per ampliació, reducció, incorporació de noves zones, etc. La durada del contracte és de quatre anys amb la possibilitat d’una pròrroga d’un any.

Temas

Comentarios

Lea También