La dona assassinada a Salou va rebre més de 40 ganivetades

La parella feia quatre mesos que havia posat fi a la seva relació

26 junio 2017 14:41 | Actualizado a 27 noviembre 2017 13:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’assassí confés de la dona trobada morta aquest diumenge a l’interior d’un cotxe a Salou va propinar més de 40 ganivetades a la seva exparella, de 29 anys, segons ha pogut saber l’ACN. Feia quatre mesos que la parella havia posat fi a la seva relació sentimental, que havia durat dos anys. Aquest diumenge al matí, l’home va acudir a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Salou per confessar el crim. Els agents van localitzar el cadàver al seient del conductor amb múltiples ferides d’arma blanca arreu del tronc i amb evidents símptomes d’acarnissament. L’agressor, de 43 anys, va quedar detingut i està previst que aquest dimarts passi a disposició del jutjat de violència sobre la dona de Tarragona. Segons fonts judicials, no constaven denúncies prèvies en la parella.

Els ajuntaments de Cambrils, Salou, Tarragona i Vila-seca han convocat aquest migdia un minut de silenci per condemnar la mort de la dona a mans de la seva exparella.

A Cambrils, l’alcaldessa, Camí Mendoza, ha llegit un manifest en què ha titllat els fets d’“un acte cruel” de violència envers les dones. “Representa el major exponent de la desigualtat entre homes i dones en aquesta societat”, ha denunciat, alhora que ha insistit a demanar que les víctimes i el seu entorn denunciïn aquest tipus de situacions. Posteriorment, les persones convocades davant l’Ajuntament han fet un minut de silenci. 

L’alcaldessa ha confirmat que la víctima estava empadronada en un habitatge de Vilafortuny, al municipi de Cambrils, però ha assenyalat que actualment no hi viuria, segons algunes informacions de què disposen. Fonts municipals han apuntat també que la dona no tenia fills. 

Comentarios
Multimedia Diari