La família del manter mort a Salou el 2015 en una operació policial li farà un homenatge

En l'acte està previst que hi participin tant la dona de Mor Sylla com la seva filla, que es desplaçaran des del Senegal amb motiu de l'homenatge

03 agosto 2017 17:37 | Actualizado a 14 noviembre 2017 13:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La família de Mor Sylla, el venedor ambulant mort l'agost del 2015 després de precipitar-se al buit des d'una balconada durant una operació contra el top manta dels Mossos d'Esquadra a Salou li farà un homenatge el divendres 11, quan es compliran dos anys de la seva mort, han informat a Europa Press fonts del seu entorn. 

En l'acte està previst que hi participin tant la dona de Mor Sylla com la seva filla, que es desplaçaran des del Senegal amb motiu de l'homenatge i l'organització espera que en l'acte s'hi congregui gran part de la comunitat senegalesa de la província de Tarragona. 

Durant l'acte es llegiran discursos en francès, català i castellà i posteriorment els organitzadors oferiran una roda de premsa amb l'objectiu de donar a conèixer més detalls sobre la seva mort. 

El jutge que va investigar el cas el va arxivar en no veure indicis que els agents fossin responsables que el manter es precipités per la balconada el matí de l'11 d'agost del 2015; malgrat admetre que era impossible descriure què havia passat exactament, va sostenir que no hi havia indicis per incriminar els Mossos que van participar en l'operatiu. 

El titular del Jutjat d'Instrucció 4 de Tarragona, Joaquín Elías Gadea, va explicar llavors en el seu acte d'arxiu que és difícil saber què pretenia Mor Sylla quan va sortir a la part exterior de la balconada, encara que sospita que va mirar d'escapar o ocultar-se de la Policia. 

La mort de Mor Sylla va desencadenar una jornada d'aldarulls protagonitzats per compatriotes a la localitat, que va acabar amb diversos detinguts per desordres públics.  

Comentarios
Multimedia Diari